måndag 6 juli 2009

Kurtis baby peace - Ekologiskt solskydd till barnvagnenKurtis baby peace är ett nytt svenskt ekomärke, och deras första produkt är det här fina solskyddet till barnvagnar. Det passar till alla barnvagnar och spärrar 99,5 % av all UVA och UVB-strålning. Materialet är 100% ekologisk bommull och finns i tre olika färger och konstnärliga tryck. Beställ hos Ecoloco eller direkt hos Kurtis baby.

5 kommentarer:

Hannah sa...

Åh, vad fint det var! Ett sånt ska jag också köpa om 100 år när jag skaffar barn! SUCK! ;)

Puff sa...

Huga för att stänga in bebisen i suffletten..

Vegomamman sa...

Hannah: Ja, trycken är verkligen jättefina!

Puff: Tanken är ju inte att man ska ha skyddet på när bebisen är vaken, utan för att bebisen ska få bra skydd och lugn och ro när den sover i vagnen.

Puff sa...

Jag förstår syftet - tänker på alla som man ser på stan med sina små instängda bebiser i 30 graders värme utan möjlighet till lite fläkt eller ny luft. Det blir så otroligt mycket varmare i vagnen. Skräckscenario för mig! En parasoll ger ju möjligheten för lite genomströmning.

Vegomamman sa...

Puff: Jag tror inte att det är någon fara. Min bebis sover i alla fall mycket lugnare när det är mörkt i vagnen, sen får man ju använda sitt sunda förnuft. Är det 30 grader varmt ska man kanske överväga att låta bebisen sova inomhus istället där det är lite svalare.