måndag 6 juli 2009

Kurtis baby peace - Ekologiskt solskydd till barnvagnen



Kurtis baby peace är ett nytt svenskt ekomärke, och deras första produkt är det här fina solskyddet till barnvagnar. Det passar till alla barnvagnar och spärrar 99,5 % av all UVA och UVB-strålning. Materialet är 100% ekologisk bommull och finns i tre olika färger och konstnärliga tryck. Beställ hos Ecoloco eller direkt hos Kurtis baby.

5 kommentarer:

Hannah sa...

Åh, vad fint det var! Ett sånt ska jag också köpa om 100 år när jag skaffar barn! SUCK! ;)

Puff sa...

Huga för att stänga in bebisen i suffletten..

Frida M sa...

Hannah: Ja, trycken är verkligen jättefina!

Puff: Tanken är ju inte att man ska ha skyddet på när bebisen är vaken, utan för att bebisen ska få bra skydd och lugn och ro när den sover i vagnen.

Puff sa...

Jag förstår syftet - tänker på alla som man ser på stan med sina små instängda bebiser i 30 graders värme utan möjlighet till lite fläkt eller ny luft. Det blir så otroligt mycket varmare i vagnen. Skräckscenario för mig! En parasoll ger ju möjligheten för lite genomströmning.

Frida M sa...

Puff: Jag tror inte att det är någon fara. Min bebis sover i alla fall mycket lugnare när det är mörkt i vagnen, sen får man ju använda sitt sunda förnuft. Är det 30 grader varmt ska man kanske överväga att låta bebisen sova inomhus istället där det är lite svalare.