tisdag 5 maj 2009

Veckans matplanering haltar lite


(Quornfärsjärpar som ska provlagas i veckan)

Effekten av att jag faktiskt skaffade mig en egen aktivitet, fotbollen, har blivit att veckans matplanering ständigt haltar. För jag hinner inte handla på måndagar som jag brukar göra. Alltid lika besvärligt när man måste ändra sina rutiner.
Ikväll blir det i alla fall någon form av mungbönsgryta, kanske gratinerad med getost. Onsdag blir något enkelt, för Maken ska på någon supé med jobbet. Torsdag är jag vansinnigt sugen på att testa dessa quornfärsjärpar. Låter gott, eller hur?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Du, mungbönsgryta... Finns det något recept på det sedan tidigare? Och gratinerad? Låter spännande! Du kan väl berätta hur det gick, om det blev bra? Mungbönor har jag ALDRIG kokat, bara groddat - så det känns spåännande att koka någon gång! Prövade kikärtscurryn förra veckan (den med potatis) den var supergod! Ha en bra vecka! Åsa i Falun

Vegomamman sa...

Åsa: Vi har precis ätit mungbönsgrytan å den blev riktigt god. Jag lovar att lägga ut receptet ikväll när barnen har somnat :)

Anonym sa...

Toppen! Jag ska köpa mungbönor i morgon och lägga i blöt! Inspirerad mig själv tidigare och blötlade lite alfalfafrön, faktiskt. Jag gillar groddar! Ser fram emot ett grytrecept. / Åsa