lördag 30 maj 2009

Robinson: Döm inte hunden efter håren

Man kan tycka att årets Robinson-vinnare Ellenor Pierre på många sätt framstått som en dum blondin. Att det är därför hon varit kvar så länge i tävlingen eftersom alla deltagare dömt ut henne som ofarlig. Även om jag fortfarande tycker att hon framstår som lite korkad, och att det fanns betydligt värdigare vinnare, tycker jag att det är ganska roligt att hon vann alltihop till slut. Hur ska deltagarna nu tänka när det kommer till paktbildning och liknande? Vem ska få vara kvar? Vem fejkar? Är hon verkligen inte bättre än så där? Ellenor har definitivt rört om i Robinson-grytan. Och jag håller med Martin Söderström, dum är hon säkerligen inte.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Märkligt att ingen påpekar att Ellenor vann ENBART för att de bittra (redan utröstade deltagarna) som ogillade Jarmo röstade på henne. Hon vann alltså inte för att hon var en värdig vinnare utan enbart för att de ansåg att Jarmo inte var det. En väsentlig skillnad...

Vegomamman sa...

Anonym: Klart hon vann för att de andra grabbsen inte ville rösta på Jarmo. Men hon hade inte varit kvar i tävlingen om hon inte haft en smart strategi från början!