onsdag 6 maj 2009

Lite glamour för en dag


Idag har jag haft en annorlunda mamma-dag. Jag har blivit intervjuad av en journalist från tidningen Föräldrar och barn på temat "Grönare babyliv". Det blir en special i sommarnumret som kommer ut den 25:e juni, där vi har bidragit med lite tips kring maten, om man vill äta mer grönt med sina barn. Numret kommer också att innehålla en massa andra ekotips kring babylivet som jag ser fram emot att få läsa.
Jag måste säga att det var lite roligt som omväxling att få ta på sig något annat än sunkjeansen och packa med sig Bebisen in till stan och gå på café.
Det måste vara så här Charlotte Perelli, Pernilla Wahlgren och de andra kändismammorna har det varje dag, man glassar in på ett fik och pratar någon timme med en trevlig journalist som bjuder på fika.
Sen spottar man lite idolkändisar som hänger kring Mariatorget, stannar till hos en vän och pratar en stund så att bebisen får leka.
Innan man åker hem till den vanliga röran som snabbt tar ner en på jorden igen. För hur man än vänder och vrider på det så står ju diskmaskinen ändå där och väntar på att bli tömd och kläderna på hallgolvet har inte plockat upp sig själva. En ganska oglamourös vardag som ändå är den absolut bästa vardag man kan ha!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Roligt!
MoP

Anonym sa...

Ja, det var kul! Du, klänningen du har på dig, är det den där Indiska-klänningen du skrev om i 50-talsstuk? Eller var det vit med röda prickar? I vilken fall ser den väldigt snygg ut! Idag ska jag laga mungbönsgryta - alla ingridienser inhandlade! :-) / Åsa i Falun

Vegomamman sa...

Åsa: Stort lycka till med grytan! Jag blev inspirerad av dig och ska nog ta och grodda lite mungbönor. Klänningen är från Indiska, röd med vita prickar!

Anonym sa...

Aaaah! Grytan var SUPERGOD! Den blev en utmärkt avslutning på en jättebra dag! :-) Åsa

Anonym sa...

Så roligt med intervju...småkändis nu då ;-)....
Kram sofia

Vegomamman sa...

Sofia; Ha, ha! I wish.. not

Åsa: Härligt att höra!

Anonym sa...

Men va skoj! Ser fram emot att läsa.. Fast jag tycker du är lite lagom glamorös ändå. Tänk, du HAR ju iaf diskmaskin ;)
/Tangled