tisdag 19 maj 2009

Varje problem har sin lösning

Ja, precis så är det. Treåringens frukostvanor fann sin lösning i att han äter exakt samma sak som mig; yoghurt med quinoamusli och pumpakärnor. JÄTTEGOTT tycker han. Inget tjat om små, små fåglar denna morgon.

Vi ligger också bara EN sopskyffel minus nu, eftersom Maken plockade ihop delar från de båda trasiga och satte ihop till en fungerande. Han är allt bra händig, min karl.

3 kommentarer:

Jenny sa...

Hej!
Jag googlade efter lyxig vegetarisk mat och gled in här, nu märker jag att jag varit fast i över en halvtimme, nästan en hel timme tror jag. Väldigt intressant, facinerande och bra blogg! Tack!
Vart går ni på restaurang när ni ska lyxa till det? (i stockholm).

Tack igen för en bra blogg!

Vegomamman sa...

Jenny: Kul att höra, sånt värmer! Vi går sällan ut numer, då barnen inte riktigt gör sig på lyxigare ställen.. Stockholm saknar en riktigt lyxig helvegetarisk restaurang tycker jag. Chutney på Bondegatan är en vego-restaurang med schysst kävllsmeny och rättigheter, men det är inte servering och så. Kanske det är någon av bloggens läsare som har några bra tips!?

Anonym sa...

Måste bara få fråga vad det är för quinoamüsli du menar... Jag har köpt Frebacos quinoagröt, men nu var jag på Ica och hittade ingen müsli. Är det förresten möjligen Saltå Kvarns müsli? Nu kom jag på att jag har köpt det en gång! Får knalla ner till lilla Konsumbutiken här nere! / Åsa i Falun