tisdag 12 maj 2009

Lägg ner alla förväntningar...


...på att Eurovision Song Contest ska bjuda på några glada överraskningar i år heller. Efter att i semifinalen ha sett Monte Negros bidrag skrivet av en tysk schlagerguru och framfört som någon slags porrdans, en tjeckisk man i superhjältedräkt som framförde en hiphop-gipsy, en belgisk Elvis-copycat och en vitrysk superdiva med bakåtslickat hår gav jag upp. Malena Ernman är så överkvalificerad att det nästan är löjligt. Sen går hon säkert inte ens vidare till finalen. Det är ju mycket roligare med en tjeck i röda trikåer och porrfilmsmustasch.
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

4 kommentarer:

Alexandra Reichler sa...

Eurovision börjar kännas som en parodi på sig själv. Exempel? Det är svårt att skilja på vad som faktiskt är tävlande bidrag och skämtsam pausunderhållning. (Som i värsta fall tom är bättre än bidragen)

Vegomamman sa...

Exakt, vad skiljer Tjeckiens bidrag från svenska Tingeling? (Som i och för sig blivit en hit, så det kanske är ett smart drag!)

Anonym sa...

Tycker Israels bidrag var en glad överraskning! En israel och en palestinier som sjunger tillsammans på ömsom hebreiska och arabiska fick i alla fall mig att få tårar i ögonen... Hoppas de vinner!!!

/Tangled..

Vegomamman sa...

Tangled: Det bidraget såg inte jag eftersom jag gav upp efter 5 låtar i semifinalen, men det låter ju ashäftigt! Jag ska också heja på dem! (efter Malena).