lördag 24 januari 2009

Nya användningsområden för gröt och projekt helrenovering

Helrenoverad?
Who´s your father?


Vi har gjort en familjeutflykt idag, till Skärholmen centrum för att möta upp några vänner. Innan detta kunde ske var det projekt helrenovering. Den stylingprodukt som används flitigast i mitt hår just nu är, just det, bebisgröt! Oftast går det till så här: Bebisen slänger sin sked på golvet, intet ont anandes mamma böjer sig fram för att ta upp den, bebisen sliter förtjust tag i mammans hår med sina grötiga händer. Så hårtvätt var absolut nödvändigt. Lite concealer och mascara gör underverk för ett glåmigt januariansikte och lite rouge på det och jag skulle säga att det var klart. Banankladd på byxorna går att dölja med en längre jacka.

Det blev en ganska lyckosam utflykt, med tokrea på Polarn och Pyret. Älskar att deras baskläder görs i ekologisk bomull. Lyckades också hitta kylskåpsmagneter med bokstäver, vilket passar treåringen perfekt just nu.

Förövrigt så har treåringen skottat framsidan med motiveringen att han ska hjälpa till att göra sommar så vi kan gå barfota snart (I wish) och bebisen gör ljudeffekter till det mesta. Oftast en halvt rosslande, lite upphetsad snabb andhämtning när något är väldigt spännande. Man skulle kunna tro att hon var en liten bortbyting från Star Wars elakingen Darth Vader. Om det inte vore för att hon är så snäll och glad jämt.

Inga kommentarer: