onsdag 21 januari 2009

Bebiskultur och kändisspotting i City
Vi hänger inte så ofta i stan, bebisen och jag, men idag var det dags för en kulturupplevelse. Vi var tillsammans med S och lilla E på utställningen Noll till Ett. Rum för barn på Kulturhuset har byggt upp en miljö som skulle vara något alldeles extra för de allra minsta. Inte vet jag vad det var som fascinerade bebisen så mycket, men hon var helt lyrisk. Otroligt häftigt att se faktiskt! Undrar om jag måste inreda huset tokminimalistiskt i vitt med pösiga kuddar och speglar överallt, samt spela pling-plong musik dagarna i ända nu? Snygg kulturbebis i svart posar i vit fåtölj och funderar på kommande renoveringsprojekt?

På vägen ut såg vi dessutom Lars Ohly stå och posa snyggt mot Kulturhusets röda väggar till en fotografering. Kan inte låta bli att önska att Vänsterpartiet hade en lite mer karismatisk ledare (läs Gudrun Schyman). Att det handlar om politiken och inte personen är en sanning med modifikation sen Sverige drabbades av "Reinfeldt-effekten". Och att Obama är en historisk person redan innan han påbörjat sin politiska gärning råder det ju inte heller någon tvekan om!

Till middag fick vi makens delikata hemmagjorda pizza, en efterlängtad kolhydratschock...

1 kommentar:

crrly sa...

Nej men wow, vad trevligt att stöta på nån likasinnad! Vi delar hemskt mycket, såg du det på min (väldigt ouppdaterade) presentation?!

Önskar jag bodde närmare Sthlm, min lilla busa skulle bara älska den där utställningen.

Jag har sett att många hittar till min blogg genom att googla på listan över icke djurtestat smink, jag borde göra ett nytt sånt inlägg faktiskt, och skriva om mina favoriter etc, och ge svar på tal i kommentarerna (ang Oriflame)inte bara länka till listan. Det får bli nån gång när jag hinner!

Har inte hunnit kolla så noga på din blogg än, men vad för slags vegetarianer är ni?