onsdag 11 mars 2009

Vardag hos Vegofamiljen 4


Bebisens favoritaktivitet:
Hitta något på golvet (en strumpa till exempel) som hon suger på en stund, sen kastar iväg den en meter, kryper efter och upprepar proceduren.
Treåringens favoritaktiviteter:
Han är inne i en fas när han försöker provocera mig så mycket som möjligt så att rulla upp allt toapapper från rullen och skotta in snö i hallen tycker han är skoj. Annars är det som vanligt att prata i ett konstant flöde om olika fordon han ska ha när han blir större. Allt från bärgningsbilar, färdtjänstbussar och fyrhjulingar.
Dagens hjärtattack: Håller på att klä på Treåringen overallen när jag ser att Bebisen rest sig mot soffan i vardagsrummet, håller i sig med en hand och sträcker sig för att nå min mobil som ligger på soffbordet. Inte för att jag bryr mig om mobilen, det går att köpa en ny, men det blir väldigt tydligt hur mycket bättre Bebisens motorik är än hennes förstånd! Och världen är ju full av hårda, kantiga hörn att göra illa sig på.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ursäkta men jag o Sofia noterar att tösen är en pepparkaksgumma...i mars?! Dock minst lika söt som på självaste julafton.

// Martin&Sofia

Vegomamman sa...

Ha, ha, jo hon drar några pyjamasar i veckan, så pepparkaksvarianten får hänga med..