söndag 29 mars 2009

Bilar är bara till besvär!

De förpestar miljön, och har man skaffat sig en blir man beroende av den. Sen går de sönder och då blir man på urdåligt humör. Först var det batteriet och nu läcker den kylarvätska. Vet inte ens om sakerna är relaterade. Vet däremot vad mamma och pappa skulle säga: "Det ÄR så där att ha bil, bilar GÅR sönder". Det sa de i alla fall i somras när jag var tvungen att reparera bilen för 4000 mitt i semstern. Och det är säkert helt sant, men fortfarande lika irriterande när man råkar ut för det! Nu håller jag tummarna för att det inte är något allvarligt fel. Idag har vi handlat miljövänligt och kånkat hem alla varor på ungarnas vagnar istället!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fråga Martin, han vet. Vi har levt i 3 mån med att bara passagerardörren fungerat...jätte smidigt att ta sig in och ut! Nu börjar även bromsbeläggen att bråka. Funderar på om det kan ha med hans körstil att göra......
/Sofia

Vegomamman sa...

Ja, ett otyg det där med bilar, men vad ska man göra med 4 km till närmsta vettiga mataffär?!
Säg åt Martin att han måste lägga om sin körstil tills bebisen kommer!

Anonym sa...

Det ska jag göra! När jag får höra från fotbollsgrabbarna om hans körningar så kan man ju oroa sig ibland. Han tror han varit rallyförare i ett tidigare liv ;-).
Krya på Er nu!