tisdag 9 juni 2009
Mera lättlagad vegetarisk vardagsmat
Koka fullkornspasta. Stek ett par hundra gram fryst bladspenat i olja. Hacka paprika, röd lök och gurka. Klipp i några soltorkade tomater. Lite blandade oliver. Pressa i en vitlöksklyfta i ett par matskedar olivolja, salt, peppar och provencalsk örtkrydda. Blanda allt och ät medan det fortfarande är varmt. Servera tillsammans med keso för lite mer protein. Bebisen gillade den som var smaksatt med grillad paprika och vitlök!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
7 kommentarer:
Kolla på detta lilla inlägget!
http://kempagbg.blogspot.com/2009/06/dod-gris-pa-tub.html
Det är nog inte sant, men vem vet, amerikanerna är underliga ibland (även om de själv förstår hur udda detta är, så de sätter en svensk flagga på flaskan!)
Eeewww... vilket snusk!
Mums! Det där ska jag fixa själv en dag!
haha, vad fel allt blir som jag kommenterar idag. Pastan ska jag fixa alltså, pastan. Inte gris på tub.
maja: He, he.. jag utgick nästan ifrån att det var pastan du menade och inte gris-tuben!
Mmmm, spenat är alltid gott! Vi gjorde en variant på ditt recept idag och åt till stekt polenta och mathavre. Supergott!
loba: Det lät som en god variant!
Skicka en kommentar