lördag 6 juni 2009

Imorgon röstar jag för miljön

Det blir en röst på Carl Schlyter. Det var gamle Schlaug som övertygade mig tillslut. Nog för att han kan tyckas lite partisk i frågan, men, men. Miljö och djurskydd är de två frågor som ligger Schlyter närmast, det räcker för mig.

5 kommentarer:

Mikaela Mars sa...

Jag själv har jobbat som assistent nere i Bryssel, så jag kan säga sig att Schlyter är ett bra val, han är schysst och gör ett mycket gott jobb. Själv satsade jag på Schyman, vill att Carl skall vara i gott sällskap! :)

Malvalin sa...

Detsamma gjorde jag i veckan. Självklart val för mig. Må de bli fler de små miljömänniskorna!

Vegomamman sa...

Mikaela: Jag valde faktiskt mellan Carl och Gudrun, men miljö-frågan är så viktig för mig så det fick bli Carl. Men hoppas Gudrun kommer in också!

Malvalin: Det får vi hoppas :)

Anonym sa...

Valde mellan Carl och Mikael Gustafsson från vänsterpartiet. Två kandidater som tidiningen djurens rätt för övrigt rekomenderade. Hade inte bestämt mig än när jag gick in i vallokalen men det vart vänstern för första gången för mig. Annars brukar det vara miljöpartiet rakt igenom.

Tänkte för övrigt på dig i dag när jag skulle köpa mjöl på ica. Deras vanliga mjöl kostade väl en tia och det ekologiska gick på 26 spänn eller något sånt.
Jag som lever lite på marginalen nu under föräldraledigheten känner verkligen inte att jag har råd att välja ekologiskt jämt. Köper du alltid ekologiskt om det finns? Trist att det ofta är så mycket dyrare...

Kramar!
/Tangled

Vegomamman sa...

Tangled: Nej, jag köper inte ekologiskt till vilket pris som helst. Om det är varor som det inte går åt så mycket av, som jag inte behöver köpa varje vecka, kan jag betala ganska mycket mer för ett ekologiskt alternativ. Men är det något som vi gör av med väldigt mycket på en vecka så får det inte skilja allt för mycket i pris. Det viktigaste är ju att man tycker att det betyder något de gånger man väljer ekologiskt och inte får dåligt samvete när man inte gör det :)