onsdag 3 juni 2009

Det regnar ute, det regnar inne

Idag har jag absolut ingenting att skriva om. Och jag känner mig inte tillräckligt kreativ för att hitta på något heller, så jag ska se till att få i mig dagens första kopp kaffe och peppa mig själv till att bli på lite bättre humör. Stackars Bebisen har feber och äntligen lyckats komma till ro efter en hutt alvedon. Treåringen har jag följt till dagis i gummistövlar och full regnmundering. Det verkar bli en sådan vecka.

2 kommentarer:

Åsa sa...

En uppmiuntrande kram till dig i regnet! Jag är hos mamma i Östersund och har precis lagat mungbönsgrytan till henne. Den ska nu frysas in i portionspåsar tillsammans med andra påsar av råris och linssoppor. Hon behöver gå ned i vikt och jag försöker peppa henne att äta mer vegetariskt. I går blev det råris med kikärtor i citron- och örtdressing. Det tyckte hon var toppen! Nåväl, allt gott till dig! / Åsa i Falun ( just nu i Östersund)

Vegomamman sa...

Vad duktig du är som tar hand om din mamma så bra, hoppas hon gillar mungbönsgrytan. Det där med kikärterna lät jättegott också!
Tack för dina uppmuntrande ord, dagar som dessa, när man inte känner sig på topp, är det himla trevligt att man har så gulliga bloggläsare!