lördag 6 juni 2009

Baksidan av ekoreko

Imorgon ska återvinningen väck, annars kommer jag införa återvinningsstopp och pula ner varenda tidning, glasburk och gammalt flingpaket i soporna. Det finns inte ett kärl som inte svämmar över och orsakar trafikstockningar i tvättstugan. Å, vad jag önskar att vi var som alla andra, normala familjer med välstädade tvättstugor som punktligt åker till återvinningsstationen klockan 12 varje söndag!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vet inte om du vet om denna filmen men den handlar iaf om miljöproblemen i världen med Luc Besson (Leon, Det stora blå mm) som producent. Den hade världspremiär på bio igår, då även på youtube. Mycket intressant film och kan ses på:
www.youtube.com/homeproject

Karin sa...

Finns det verkligen sadana familjer?

Vegomamman sa...

Anonym: Jag är väldigt dåligt uppdaterad på film-fronten överhuvudtaget, så jag tar tacksamt emot tips. Ska kolla in den!

Karin: Hm, jag tror det i alla fall..

Jenny sa...

Vi har en "återvinnings-garderob" och den töms när man inte kommer in i den längre... ca 8 papperskassar brukar vi proppa in i bilen då. Inte vår favoritsysselsättning precis ;)

Vegomamman sa...

Vegomamman: Om vi åtminstone hade en garderob att gömma skiten i, det räcker liksom med tvätten i tvättstugan för att det ska bli fullt!:D