lördag 25 april 2009

Så har Robinson förlorat sin färgstarkaste karaktär

Det är inte bara håret som lyser upp Erik Billing lite extra. Han har både personlighet och karaktär som jag kommer att sakna resten av säsongen. Antagligen blir det inte några fler Robinson-analyser för min del eftersom jag tvivlar på att någon av de andra deltagarna kommer att bjuda på något intressant ur vego-perspektiv.

Jo, en liten genus-reflektion som avslutning. Jag är faktiskt lite besviken att även Angela valde att gå och laga mat istället för att bygga läger. Därmed var den traditionella könsuppdelningen total. Och tydligen får vi stå ut med Christian ett par avsnitt till, även fast han var nära att brinna upp under kvällens utröstning. Mega-macho-muskel-Raffe fick åka hem istället efter Jarmos listiga nypaktbildning.

Bubblare: Blott 22-åriga Nina som redan har tillräckligt med power för att spela rävspel och spräcka macho-fyran. Kan bli intressant.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

2 kommentarer:

Ekognista sa...

Jag är totalt fast i Robinson. Igår var väl det klart bästa avsnittet.Jag kanske t o m tittar på reprisen idag :)Verkligen synd att Billing fick lämna!

Vegomamman sa...

Det är alltid lika skönt att höra att det är fler än jag som "fastnat" i Robinson :)