lördag 22 augusti 2009

Intryck från Eco-mässanLite överumplad blev jag när jag plötsligt stod och introducerade mig själv inför en grupp mäss-besökare istället för att bli intervjuad av en av ETC:s journalister, som var avtalat från början. Men det gick rätt så hyffsat, och efter ett tag kom Karin från Kloka hem och ETC till min undsättning. Vi pratade i alla fall om vegetariskt småbarnsliv, att det inte är behöver vara så krångligt och pushade för Föräldrar och barns vego-torsdag. Som vanligt kommer man på allt bra man skulle ha sagt i bilen på vägen hem. Vi hade också provsmakning av hemlagad vegetarisk barnmat, recepten på dem kommer också. Trevligt att träffa ett gäng nyfikna, eko-och vegointresserade föräldrar och matglada barn! Dessutom såg jag till att äntligen göra slag i saken och bli medlem i Djurens rätt. Väldigt trevliga människor där med, liksom alla kring tidningarna ETC och Kloka hem. Dragplåstret i "vår" monter var naturligtvis Johan Ehrenberg, som jag också upplevde som både trevlig och ödmjuk.
En eloge till företaget Good wheels som såg till att Fyraåringen också hade riktigt roligt. Jag måste säga att de var väldigt vänliga och tålmodiga, med tanke på att Fyraåringen inte direkt hörde till deras målgrupp, men hängde där mest hela tiden.
På det stora hela hoppas jag att mässan ska växa till sig lite, jag tyckte att det saknades många viktiga aktörer. För mycket hus och bilar, och för lite mat, mode och skönhet för min smak.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Himla kul!
Jag har arbetat i monter själv och vet att det går åt mycket energi men kan vara väldigt trevligt och inspirerande också.

loba sa...

Åh, så roligt!
Härligt att det gick bra :)

Vegomamman sa...

Anonym: Jam visst var det inspirerande!

loba. Ja, allt är ju lite vimsigt när man gör det första gången..

Brita sa...

Du verkar ha haft galet intensiva dagar!

Peter Nilsson sa...

Välkommen som medlem! :)

Vegomamman sa...

Brita: Det har rullat på rätt bra, ja :)

Peter: tackar, tackar!