tisdag 25 augusti 2009

I rättvisans namn

Jag känner att det är på sin plats att vara tydlig med exakt hur lite av maten som figurerar i bloggen som jag lagar själv. Ungefär exakt 0%. Sen jag började jobba för två veckor sedan gör jag bara det som egentligen är allra roligast med bloggen; jag fotar och skriver allt utom recepten och hjälper till att bestämma vad som ska lagas litegrann (läs kommer med jobbiga krav som att det ska vara mjölkfritt den veckan osv). Ja, och maten den lagar sig inte själv utan det är Maken som är kock och förste general hemma nu. Jamen, bara ifall ni undrade eller så.

5 kommentarer:

Anki sa...

Vilken underbar blogg! Har en syster som är vegetarian och försöker själv att äta det med jämna mellanrum så kommer helt klart titta in här fler gånger för matnyttiga tips..:)

Ni gör verkligen något bra med denna blogg! Perfekt inspiration för att få oss andra att ta ett ytterligare steg mot vegetarisk och ekologisk mat!

Mijima sa...

All ära åt din huslige make då! Han kanske skulle kunna få göra ett gästinlägg i bloggen? Jag tror min pojkvän lider av bristen på manliga förebilder... ;)

loba sa...

Samma här hemma. M har stått i köket sedan jag började jobba igen. Nu är hans ledighet slut och middagsbestyren blev genast krångligare :)

Jag skulle också vilja se ett gästinlägg från generalen!

Anna sa...

jag tycker det låter trevligt, jag skulle också vilja ha en man som lagar vegomat till mig :)

Vegomamman sa...

Anki: Tack så mycket, roligt att du hittar inspiration till att laga vego i bloggen!

Mijima: Ha, ha, jag ska se vad jag kan göra :)

loba: Det kanske kommer ett gästinlägg "på begäran"...

Anna: Du får se till att hitta en huslig vego-grabb ;)