lördag 13 februari 2010
Helgens goda
(Marinerad och stekt tofu. Grönsaker i ugnsfast form på c:a 200 grader med lite olja och kryddor på. Enklaste fredagsmiddagen. Kan inte få nog av tofu.)
(Bananglass igen. Fem små, frysta bananer, en näve frysta blåbär, två skivade och frysta
kiwifrukter, ett stänk krossad vanlijstång, 2 msk kokosmjölk. Kör i mixern tills konsistensen är krämig. Tack Kicki på ekogatan för tipset om kokosmjölken, det blev gott och veganvänligt!)
(Populärt.)
(Mycket populärt.)
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
9 kommentarer:
Tofu är underbar mat som fler borde ta till sig!
Tofu är underskattad mat-grymt gott. Jag kan äta det au naturel.
Vad marinerar ni er tofu i?
M får magknip av för mycket tofu, så jag frossar när jag äter själv ;) Världens bästa mat, är det!
Jag får aldrig riktigt till tofun... har du några tips? Vilken typ av tofu köper ni?
Vegopappan lovar att han har ett "tofu-inlägg" på G!
Gosh! Hade jag bara haft min mixer med mig på resande fot hade jag slängt ihop den där glassen på stört. Ser och låter kanongott!
Åsa: Det är det också :)
Åh vad kul att ni testade! Det går att göra hur mycket som helst, sen tycker jag det är jättegott med lite riven mörk choklad på! :)
Skicka en kommentar