lördag 13 februari 2010

Helgens goda


(Marinerad och stekt tofu. Grönsaker i ugnsfast form på c:a 200 grader med lite olja och kryddor på. Enklaste fredagsmiddagen. Kan inte få nog av tofu.)


(Bananglass igen. Fem små, frysta bananer, en näve frysta blåbär, två skivade och frysta
kiwifrukter, ett stänk krossad vanlijstång, 2 msk kokosmjölk. Kör i mixern tills konsistensen är krämig. Tack Kicki på ekogatan för tipset om kokosmjölken, det blev gott och veganvänligt!)


(Populärt.)


(Mycket populärt.)

9 kommentarer:

Mikaela Mars sa...

Tofu är underbar mat som fler borde ta till sig!

CrimsonAnna sa...

Tofu är underskattad mat-grymt gott. Jag kan äta det au naturel.

Susan sa...

Vad marinerar ni er tofu i?

loba sa...

M får magknip av för mycket tofu, så jag frossar när jag äter själv ;) Världens bästa mat, är det!

mina sa...

Jag får aldrig riktigt till tofun... har du några tips? Vilken typ av tofu köper ni?

Vegomamman sa...

Vegopappan lovar att han har ett "tofu-inlägg" på G!

Åsa sa...

Gosh! Hade jag bara haft min mixer med mig på resande fot hade jag slängt ihop den där glassen på stört. Ser och låter kanongott!

Vegomamman sa...

Åsa: Det är det också :)

Kicki sa...

Åh vad kul att ni testade! Det går att göra hur mycket som helst, sen tycker jag det är jättegott med lite riven mörk choklad på! :)