måndag 22 februari 2010

Rösta på oss bland Sveriges bästa gröna bloggar!Konsumentsidan En lagom dos grönt, som testar ekoprodukter på marknaden, har startat en omröstning för att kora Sveriges bästa gröna bloggar. Och där har Vegofamiljen blivit framröstad och alltså nominerad i kategorin Mat & dryck. Otroligt hedersamt tycker vi såklart! Om du gillar recepten vi bjussar på kan du gå in och rösta på oss här. Då skulle vi bli väldigt glada! Man kan rösta på sin favoritblogg en gång varje dag om man vill. Vi håller tummarna och tackar ödmjukast dem som varit med och röstat fram oss till en nominering.

Första delen i tävlingen pågår till den 7:e mars. Då ska tre bloggar i varje kategori ha valts ut. Sedan nollställs räkneverken och så pågår finalen mellan den 8:e och 19:e mars. De andra kategorierna är Livsstil, Hälsa, Hem & inredning, Mode & skönhet och Organisationsblogg.

8 kommentarer:

loba sa...

Självklart har du min röst!

itsallvintage sa...

ska absolut rösta på denna superbraiga blogg! är själv vegetarian med litet barn och fick genast massa tips här. har en del smarriga vegorecept på vår blogg också. ses här igen! / Annika

Mikaela Mars sa...

Stort grattis till nomineringen!

Ullis sa...

Grattis!
Och givetvis har jag röstat på dig. :)

Ekoblogg sa...

Grattis till medtävlanden! ;) Såg du att ni fått en nominering av Living Green med? Jag fick mail av dem; vi har hamnat på listan som några av Sveriges främsta Gröna inspiratörer.

Vad vi är bra! ;)

Allt gott och sköt om er i vinterkylan (på Lyckobacken var det - 32,4 grader i morse!!!)

Kramalin

www.ekoblogg.blogg.se

Vegopappan sa...

Loba: TACK!

itsallvintage: Roligt! Då ska jag absolut kolla in din blogg också :)

Mikaela: Tackar, tackar

Ullis: Tack, det värmer :)

Ekoblogg: Grattis till dig med :) Ja, jag såg, jätteroligt! Ha det gott!

Alexandra Reichler sa...

Självklart! Vad kul! Grattis!

Vegomamman sa...

Alexandra: Tack!