lördag 20 februari 2010

Förgylld frukost


En tallrik yoghurt blir så mycket mer om man har något extra fint att hälla i den. Som Trädgårdskökets fruktmusli innehållandes rågflingor, rostade solrosfrön och pumpafrön, farinsocker, linfrön, cocos och torkade frukter. Just den här är köpt på Mobackes i Bollnäs, men det är ju egentligen ganska lätt att göra sin egen musli. Eller beställa en specialblandning från Saltå Kvarn på Min musli.nu.

5 kommentarer:

Majja Almqvist sa...

Åhh, ser så gott ut! :)

vintageretroprinsessa sa...

Mums fillibabba :)
Vi har saktp kvarns egen gjorda musli sååå god :)

erica sa...

mums vad gott det såg ut!
Ikväll lägger jag upp en rolig tävling på bloggen där man kan vinna valfritt barn plagg från Paulfrank, vore kul om du ville delta!(man behöver inte ha en blogg, kanske fler av dina läsare vill vara med som inte har en blogg)

hoppas du får en fortsatt underbar dag och kväll!
Kramar Erica

Christine sa...

oj, jag vill att det ska vara morgon nu o att jag ska ha en sån kalasfrukost som väntar!

kikade förbi din blogg - trevlig o fin!

Vegopappan sa...

Mijima: Å det var det :)

Vintageretroprinsessa: Har ni någon speciell blanding som ni kan rekommendera?

erica: Jag ska absolut kolla in tävlingen!

Christine: Tack för berömmet!