tisdag 3 november 2009

Testat: Ekologiska hälsoteer

Jag har provat två teer från Mighty Leaf Tea, som båda är koffeinfria och ska ha olika typer av hälsoeffekter. Det första, Spirulina Stamina, är ett uppiggande och stärkande te som ska ge ökad energi och mindre trötthet. Det innehåller bland annat spirulina, kanel, svarta vinbärsblad och fjärilsranksbär. Jag tyckte väldigt mycket om det här teet, en mjuk och blommig smak med drag av smörkola. Tyckte också att jag kände mig ganska alert efter en kopp, men det kan ju vara placebo-effekten likväl. 100 g kostar 70 kr och finns att köpa i vissa livsmedelsaffärer eller på Mighty leaf.se.
(Spirulina stamina)
Det andra teet heter Organic detox och ska vara renande för kroppen och lugna mage och hjälpa till att sänka blodsockernivån. Det innehåller bland annat maskros, lakritsrot, pepparmynta, rödklöver och kardborre. Jag kan inte säga så mycket om effekterna av det här teet, eftersom smaken inte tilltalar mig riktigt, har svårt för teer med allt för tydliga drag av pepparmynta!
All teer är organiskt certifierade.

3 kommentarer:

Sara sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Sara sa...

Oj, lyckades radera mig själv.. Men min fråga var iaf om de här testerna av kläder och teer är något du får betalt för? Min reklamradar dök plötsligt upp och det brukar den inte gära när jag läser här. Så måste fråga...

Vegomamman sa...

Sara: Jag hade tänkt göra ett inlägg om reklam-policy, så det var bra att du frågade, men jag får inte betalt för något jag skriver!