torsdag 4 mars 2010
Matinspiration från veckan som gick
(Sallad med stekt halloumi, svarta bönor, lätt kokta morötter, stekta champinjoner, färsk bladspenat och paprika)
(Ädelostlasagne med broccoli och ruccolasallad med chilidressing. Vi använder den här ädelosten som är både ekologisk och utan animaliskt löpe)
(Röd quinoa-sallad med marinerad tofu, valnötter och haricot vert. Här finns ett inlägg om hur du marinerar tofu)
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Om jag inte redan var vegetarian skulle jag nog bli det efter att läst det här inlägget, för de här tre recepten både LÄT och SÅG så fantastiskt goda ut!
Åh gud så gott!
Jag byter halloumin mot tofu och serverar salladen imorgon redan!
Lina: vegetaristk är ju godast, så ere ba´! :)
loba: Bra att du alltid hittar ett sätt att veganisera recepten :)
Skicka en kommentar