torsdag 8 april 2010

Våndan och lyckan i att besöka det stora möbelföretaget

Det var länge sen vi besökte det stora, svenska möbelföretaget. Så länge sen att vi inte hade två minimänniskor som kunde springa och klättra när vi var där sist. Det har vi nu, och jag kan lova att det orsakade både svettningar, arga blickar från medbesökare som inte hade springande och klättrande minimänniskor med sig och på slutet total matthet i både armar och ben av att ha burit skrikande och ålande minimänniska genom hela tag-själv-lagret.

Men ut kom vi med både minimänniskor (läs våra barn) och prylar så att det räckte och blev över. Och i slutändan, väl hemma med påföljande garderobsrensning och sortering, så blev det just ett sådant besök som nog kommer göra livet lite enklare i fortsättningen. För i skrivandets stund har vi faktiskt en organiserad hall där sockorna ligger undanstoppade och hoprullade till nästa vinter, och alla tröjor och mössor ligger fint sorterade i korgar och lådor och det hänger inte 500 jackor framme som trillar ner från krokar och blir trampade på eller kläms i toalettdörren när man försöker stänga. Jag kunde nästan inte gå och lägga mig i går kväll eftersom jag var så exalterad över vår nya, högfunktionella (nåja) hall. Och när jag somnade gjorde jag det med ett leende på läpparna.Dessutom kunde man köpa billig (49 kr), god och vegetarisk lunch hos möbelföretaget, broccolibiffar med matvetesallad och rödbetscréme. Det var heller inga problem att göra en specialbeställning med broccolibiffar, pommes och bearnaisesås till sina vegetariska barn (minimännsikor). Tack för det Ingvar!

7 kommentarer:

CrimsonAnna sa...

Broccolibiffar, pommes och bea-sås...det lät gott även för en icke-minimänniska. JAg åt faktiskt vegomat hos Ikea innan jag blev vego, eftersom den var godast:)

Vegomamman sa...

Ja, den var faktiskt oväntat god, hade inte så stora förhoppningar innan förvisso...

Marie sa...

Åh, det låter ju faktiskt gott. Jag hade förutfattade meningar om det stora möbelföretaget och deras billiga köttbullar.

Anonym sa...

En belöning till föräldrar som kämpat!

Anonym sa...

En belöning till föräldrar som kämpat!

Maria Westerman sa...

När jag har kommit med mina laktosfria beställningar har det aldrig varit krångligt.

Karna sa...

Härligt - då är det ett alternativ igen då ... när vi skulle äta där senast fick vegetarianer nöja sig med kokt pasta och sallad :(