När barnens gammelmormor bjuder in till påsklunch behöver ingen vegetarian gå från bordet hungrig. Vegetarisk janssons frestelse, sojakorvar, falaflar, grönsakspaj, sallad med sockerärter, handrullade vegetariska vårrullar med fint riven morot och glasnudlar i fyllningen och gammelmormors special; en omelette toppad med kantarellstuvning. Allt serveras såklart på porslin med guldkanter som ackompanjeras med tillbehör i små kristallskålar. Alltid en fröjd att få bli bjuden på lunch hos Irma's!
Eftersom jag glömde att fota efterätten, som var en ljuvlig tårtvariant på krämig sockerkaksbotten gräddad tillsammans med hemgjord maräng och hackade nötter, så får ni nöja er med en bild på en minst lika söt, och garanterat mätt, påsktjej istället.
2 kommentarer:
Låter gott-själv mumsade jag tofu marinerad i salvia, vitlök och massor av citron istället.
Mmm, låter som en jättegod tofumarinad!
Skicka en kommentar