söndag 27 september 2009

Dillpotatis med tofu och kall senapssås


God vardagsmat som påminner om tradtitionell husmanskost i smaksammansättningen.

4 personer
2-3 potatisar per person
1 pkt tofu
2 dl créme fraiche
2 vitlöksklyftor
Flingsalt
Vitlöksgrillkrydda
1 tsk senap
1 tsk honung
Smör och olja till stekning
Svartpeppar
Dillkrydda
Dela potatisen i bitar och koka den mjuk. Stek den i smör tillsammans med rikligt med torkad dill. Dela tofun i bitar och stek i olja tillsammans med flingsalt och svartpeppar tills den fått lite färg. Blanda créme fraichen med två pressade vitlöksklyftor, senapen, honungen och lite flingsalt och vitlöksgrillkrydda.

1 kommentar:

CrimsonAnna sa...

Vegetarisk husman mottages tacksamt:) Den här hamnar på att prova listan.