fredag 4 september 2009

I´m still alive


Här i bilen på väg hem från jobbet, med tillhörande bekymmersrynka mellan ögonbrynen. En vän hörde av sig och undrade varför det var så tyst på bloggen, och nu när jag tittade in såg jag att det gått mycket längre tid än vad jag trodde sen jag sist skrev. Hur som helst, jobbet tar den energi som inte går till hem och familj just nu. Det är så i början av terminen. Vill inte hålla på och uppdatera bloggen med en massa ogenomtänkta inlägg bara för att skriva. Inspirationen rinner inte riktigt till. Min ambition är att inläggen i alla fall ska ha någon form av kvalitet...
Nu ska jag ut i skogen till några vänners torp över helgen, och dit ska inte jobbet få följa med. Kanske är det precis vad som behövs för att känna sig lite inspirerad igen!

5 kommentarer:

Anna sa...

Precis! När jag tänker att jag inte orkar åka iväg på något över helgen för veckan har varit så intensiv, jag är trött - så visar det sig alltid efter jag varit iväg att det var just det jag behövde.
Återstår att se om du upplever det likadant.

Anna

Alexandra sa...

Man måste ju få ta det lugnt också. Hoppas du har en fin helg. Fin frilla förresten!

loba sa...

Inläggen kommer när de kommer. Hoppas helgen blir skön.

Anonym sa...

Om gud inte vill att vi skall äta grisar varför gjorde han då dom av kött?
Vargen

Frida M sa...

Anna: Just så brukar det vara!

Alexandra: Tackar!

loba: Hoppas din helg varit tillfylles också :)

Anonym: Om gud finns är jag övertygad om att han vill att vi ska vårda hans skapelse, och äta så klimatvänligt som möjligt. Vegetariskt med andra ord.