Grillade champinjoner; marinad av olja, kaffe och ketchup.
Färskpotatissallad med smör och senapsdressingFärskpotatis½ dl smält smör3 pressade vitlöksklyftor½ msk vitvinsvinäger3 droppar tabascoSenap efter smakEn näve gräslökSalt och peppar Skubba och koka potatisen. Klipp gräslöken fint och rör ihop med de andra ingredienserna till dressingen. Blanda med potatisen medan den fortfarande är varm. Strö gärna lite flingsalt på toppen vid servering.
Rödlöken får en rub av BBQ-spice och muscovadosocker.Tofu, bulgursallad med tomatpuré och grillad aubergine.
Gott som känns lite bättre. Underbar fiberlakrits från Renée voltaire med havre i och en ny favorit från Anton bergs rättvisemärkta sortiment; chili och honung. Tack söta Läshäxan för att du förgyllde vår kväll med dessa godsaker. Sockerärter gick utmärkt att dippa!
Nu väntar landet utan uppkoppling i en dryg vecka, så jag önskar glad midsommar redan nu!
5 kommentarer:
Tack själv för den härliga grillade middagen.
Detsamma! Ha det fint!
Låter mumsigt! Vilken senap använder du? Såg ingen i receptet trots rubriken så jag blev nyfiken. Fortsatt skön sommar!
Jag använder Johnny´s senap. Den funkar bar både i matlagning och som vanlig senap.
Chili och honungshokladen är mumma. ANton Berg ska ha hatten av för alla goda fairtrade-sorter.
Skicka en kommentar