fredag 15 januari 2010
Veckans mat i urval
Marinerad och stekt tofu tillsammans med gräddigt blomkålsmos och fetaostsallad.
Ugnsgratinerad squash med fyllning av créme fraiche, champinjoner, purjolök och rostade kikärter. Coleslaw med svarta linser till det.
Tomatsoppa med stekta champinjoner och ugnsbakad fetaost som tillbehör.
Vill ni har recept får ni säga det till Vegopappan...
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
6 kommentarer:
Då säger jag till Vegopappan nu. ;) Jag vill gärna ha recept på en marinad till tofu.
Och jag kan inte ens stava mitt eget namn...
Blomkålsmos - vilken fantastisk produkt! Det måste jag göra känner jag. Varför har jag inte kommit på det själv? Det låter ju jättegott!
Men guuu så gott!
Vill gärna ha recept till alla rätterna, låter så gott!
Då ska jag be att han fixar recepten, om han nu minns hur han gjorde ;)
Skicka en kommentar