fredag 15 januari 2010

Veckans mat i urval



Marinerad och stekt tofu tillsammans med gräddigt blomkålsmos och fetaostsallad.



Ugnsgratinerad squash med fyllning av créme fraiche, champinjoner, purjolök och rostade kikärter. Coleslaw med svarta linser till det.



Tomatsoppa med stekta champinjoner och ugnsbakad fetaost som tillbehör.

Vill ni har recept får ni säga det till Vegopappan...

6 kommentarer:

Cecila sa...

Då säger jag till Vegopappan nu. ;) Jag vill gärna ha recept på en marinad till tofu.

Cecilia sa...

Och jag kan inte ens stava mitt eget namn...

Marie sa...

Blomkålsmos - vilken fantastisk produkt! Det måste jag göra känner jag. Varför har jag inte kommit på det själv? Det låter ju jättegott!

Alexandra Reichler sa...

Men guuu så gott!

Anonym sa...

Vill gärna ha recept till alla rätterna, låter så gott!

Vegomamman sa...

Då ska jag be att han fixar recepten, om han nu minns hur han gjorde ;)