lördag 19 december 2009

Just nu

  • Försöker jag smälta att jag sovit 14 timmar i natt. Det är ganska avancerat faktiskt, närmare bestämt dubbelt så mycket som jag sover en vanlig natt (när jag inte somnar samtidigt med 1-åringen och dessutom tar sovmorgon till halv nie, bara sådär).
  • Surar jag över att världens mäktigaste inte lyckades åstadkomma något vettigt i Köpenhamn. Det hade varit julefrid om något.
  • Försöker jag övertyga mina barn om att det är roligt och härligt med snö. Alla barn blir nämligen inte lyriska, bara för att det kommit snö. Våra tycker att det är tämligen överskattat. Fast lite får man skylla sig själv när man envisas med att kasta av sig vantarna hela tiden...  • Sen stänger jag förhoppningsvis av "jobbhjärnan" och går på fullaste allvar in för uppdraget "långt och slappt lov". På måndag ska den definitivt ha hunnit varva ner!  • Att sitta bredvid Fyraåringen när han på papper efter papper utforskar färgernas universum är totalt avstressande!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Verkar som om du har haft en intensiv period sen du slutade din barnledighet men vill ändå påpeka att din blogg fortfarande är en av mina absoluta favoriter. Skriv mer högt och lågt, du är härlig och klok!

//malin

Mijima sa...

lookepHa ett underbart lov! :)

Anonym sa...

Hon är fin i mosters gamla mössa!
Vilken fin målning!

Vegomamman sa...

malin: Tack, det är sådana kommentarer som gör att jag hittar lusten att skriva lite då och då, trots att det inte riktigt blir som när man var hemma och hade tid att skriva varje dag!

Mijima: Du med! :)

Mamma: Ja visst e hon söt:)