fredag 4 december 2009

En lång dags färd mot natt

Just så har den här veckan känts. Som en enda lång resa mot natten när man ska få sova, slippa tänka. Det här har varit en riktig vansinnesvecka på jobbet, man slutar aldrig att förvånas i det här yrket, vare sig över andra eller vad jobbet gör med en själv som person. Har den senaste veckan känt mig som min egen elaka styvsyster och undrat lite vart "the real me" tagit vägen. Känsloutbrotten har avlöst varandra och jag är inte så säker på att alla varit välgrundade.
Förhoppningsvis kommer jag åter efter lite vila i helgen. Nu ska jag sluta skriva innan jag skriver något dumt eller elakt om någon.

6 kommentarer:

loba sa...

Hoppas du får en skön och vilsam helg med, djupa lugna andetag, många skratt och mycket kärlek.
Ta hand om dig. Kram.

Luvan sa...

Hej! Om du inte sett den här bloggen så blir du garanterat gladare efter att ha följt denna länk: http://smakligtochgott.blogspot.com

Många bra recept, håller just på att prova den fyllda zucchinin.

Alexandra Reichler sa...

Nu är det måndag och du borde vara tillbaks! The real you! Hoppas helgen var fin. Hej hej

Frida sa...

Hittade den här bloggen av en slump, och försöker själv laga bra barnmat till min lilla tjej. Dock inte vegetarisk, men oj vad mycket goda recept du hade här inne. Blir nog till att testa en del av dem, så denna bloggen sparar jag som favorit :-)

Mvh Frida

Mifflan sa...

Du kanske skall äta några pepparkakor så att du blir snäll för nu har du varit tyst väldigt länge:)

Vegomamman sa...

Loba, luvan, Alex och Mifflan: Tack alla söta snälla för att ni bryr er, det ger mig kraft till att ta mig i kragen och producera lite inlägg... Tack också för länktipset!

Frida: Roligt att du hittade lite recept som du vill testa! :)