söndag 3 juli 2011

Vadå, det är väl bara å gört


(Sommarens skafferi riktigt skriker efter att förevigas)

Allt eftersom semesterdagarna samlar sig smyger sig lusten på. Allt jag har på tallriken riktigt längtar efter att fotograferas. Sommarens ljus ger så fina bilder och och matinspirationen är ju också på topp när man har all tid i världen att fundera på vad man ska äta. Så även om jag officiellt har lagt ner bloggen måste jag ju göra av detta någonstans, sommarblogga lite i smyg kan man säga. Ny dator bidrar givetvis också till inspirationen. Så efter att ha hängt på facebook alldeles för många kvällar den här veckan bestämde jag mig för att det är bara å gört. Ge bloggen en chans till.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hurra! /En vegetarian i stooort behov av matinspiration

Daniel sa...

Mycket trevligt.. välkommen tillbaka.

Ullis sa...

Åååh du är tillbaka! Äntligen!!! :D

Ida sa...

Hurra!

Vegomamman sa...

Anonym: Hoppas du hittar lite inspiration :)

Daniel: Tack :)

Ullis: Roligt att höra av dig! :)

Ida :)

Anonym sa...

Jättehärligt att du bloggar igen, jag kommer att titta hit ofta. Idag ska jag testa att laga linsbiffarna med spenat och nötter. Annika

Anna sa...

jaaa! jag är jätteglad att du är tillbaka :D (har just själv återvänt efter en paus). och så har jag träffat mannen i mitt liv och hoppas på egen vegofamilj om några år. ni är min bästa inspiration till detta! om du nu bestämmer dig för att sluta blogga så snälla ta aldrig bort bloggen. det skulle vara hemskt utan er. (okej, kanske ska lägga ner fjäsket :P men är faktiskt helt ärlig)

Vegomamman sa...

Anna: Vad söt du är :) Och grattis till dig som hittar mannen i ditt liv... Hoppas ni får många vegobarn så småningom ;)

Evelina sa...

ååh, jag bara kollade in här av en slump idag (har sparat din blogg som bokmärke.) Hurra vad glad jag blev när jag såg att du skrivit flera inlägg! Nu ska här läsas! :)
Kram Evelina

Anonym sa...

Bra bra bra!