onsdag 16 mars 2011

This is itEfter drygt två år med Vegofamiljen har jag bestämt mig för att det är dags att gå vidare. Ja, inte från familjen, men från den här bloggen. Jag skapade bloggen under min föräldraledighet, när det fanns oceaner av tid att drömma, filosofera och fotografera. Och laga mat. Nu ser livet annorlunda ut.

Genom bloggen har jag tillsammans med Maken utforskat det vegetariska köket, och vi äter idag en helt annan slags mat än vad vi gjorde för några år sedan, mycket tack vare resan med bloggen. Jag har kommit i kontakt med mängder av andra bloggare och sidor som givit inspiration, både kring kost, hälsa och ekologisk livsstil. Allt detta är en naturlig del av vår vardag nu, men inget som jag känner ett behov av att förmedla eller skriva kring. För om jag inte i grunden skriver för min egen skull blir det inte bra. Jag behöver söka nya vägar att uttrycka mig på, vad vet jag inte än, men jag hoppas att det kommer utkristallisera sig så småningom.

Hur som helst är Vegofamiljen alldeles för låst till sitt "koncept" för att jag ska kunna börja på ny kula här. Därför vill jag från djupet av mitt hjärta tacka alla er som varit bloggen trogna länge, och alla er som nyligen tillkommit som läsare också, för den inspiration, glädje, feedback och vänskap ni har gett mig. Ni har på många sätt hjälpt mig att bli en starkare och gladare människa. All lycka till er i framtiden!

Kanske startar jag upp på ny adress om ett tag, den som vill att jag skickar ett mail då får gärna lämna sin mail-adress i kommentarsfältet.

Kram Frida med familj

24 kommentarer:

Ika sa...

Mig får du gärna maila. :) Hoppade på tåget ganska sent, men har tyckt om att läsa!

En fråga - kommer bloggen att ligga kvar här, även om den inte längre uppdateras? Den innehåller ju en massa användbart som fortfarande har ett stort värde.

Daniel sa...

Har läst din blogg ett bra tag, och har verkligen blivit inspirerad av dina enkla och bra recept.
Följer dig gärna även i framtiden!

Tack//
Daniel

Trillian sa...

Tack för den här tiden och lycka till med vad du än tar för dig. Det har varit kul att följa er även om jag inte skrivit så ofta.

Loba sa...

Åh, jag kommer att sakna dina inlägg, men förstår.
Jag vill gärna läsa en eventuell ny blogg, så mejla mig gärna.

Tack för allt din blogg inspirerat till och tveka inte att höra av dig annars oxå. Jag är bra på att fika ;)

Kram

Anna sa...

Tack för att jag följa med dig en tid, och tack för alla härliga recept!

anna

CrimsonAnna sa...

Du får gärna höra av dig till mig om/när du startar upp en ny blogg. Din blogg har varit en stor inspirationskälla för mig. Innan var jag övertygad om att jag skulle behöva ge upp vego-ideale när jag fick barn men din blogg gav känslan "Men vad tusan, det funkar ju" Därför är det med en nypa sorg i hjärtat jag läser detta inlägg, men du gör rätt som prioriterar livet.

Jag undrar,samma som Ika, kommer bloggen att ligga kvar?

Peter Nilsson sa...

All good things must come to an end - som man säger i Amerika. Det har varit roligt och inspirerande att följa ditt bloggande (och er mat)!
Många hälsningar från en annan Vegofamilj

Linda sa...

Din blogg var en av de första jag började läsa (när jag också var föräldraledig) och sökte all information jag kunde hitta om barn och vegetarisk mat. Tack för all inspiration!

Evelina i Kristianstad sa...

Tack för din blogg. Som vegetarian med två barn som även de äter vegetariskt så har jag fått mycket inspiration av dig och din familj. Tack för att du delat med dig!

Sara sa...

Tack för bloggen! Den kommer att bli saknad! Du får mer än gärna höra av dig om du börjar något nytt (vilket jag hoppas att du kommer att göra).

Carola sa...

Haha jamen typiskt! Hittade bloggen bara för nån dag sen när jag letade barnmatsrecept..och nu lägger ni ner... :) Nåja, jag kan ju läsa recepten ändå, de verkade himla mumisga!

Anonym sa...

Det har varit toppen att läsa både om maten och livet glädjeämnen och vedermödor!
Maja Glad

Linnea sa...

Tråkigt, men jag hoppas på en nystart och vill självklart ha ett mejl om så vore fallet!

Agnes sa...

Tack för den fina bloggen, jag kommer att sakna den! Blir alltid glad och fylld av inspiration när jag ser de fina bilderna och den goda maten.
Lycka till med vad du nu tar dig för att göra istället!

Anonym sa...

Mig får du gärna maila.
tovemmz@gmail.com

Alex sa...

Kommer att sakna er. Mejla gärna. alexandra.reichler@gmail.com

Vegomamman sa...

Tack för alla värmande vänliga ord! Det betyder mycket att höra att många haft glädje av recepten och blivit inspirerade till ett grönare "familjeliv". Jag kommer att sakna er alla! Bloggen får ligga kvar så att det går att hitta barnmatsrecept o.d. även i framtiden.

maja sa...

Åh så tråkigt, har saknat dina inlägg den senaste tiden och nu är det sluuuut. :( Men jag är glad din blogg ska ligga kvar, kommer hit nu och då för grön inspiration! Vill väldigt gärna läsa en eventuell ny blogg om du får mer tid i framtiden. Lycka till! Kram

Madelene sa...

Missa inte Uppsala Ekodagar i Hågaby, Uppsala den 7-8 maj! Vi har klämt in över 35 utställare, föreläsningar, workshops och aktiviteter! Mats-Eric Nilsson, Pär Holmgren m.fl dyker upp, gör det du också! För mer information besök www.uppsalaekodagar.se. Varmt Välkomna!

harry sa...

du får hemskt gärna mejla mig :) jag har följt er rätt länge och nu har jag fått barn själv så vego + familj är mkt intressant! lycka till! tack för en fin blogg!

Ann-Louise sa...

Hej! Vilken bra blogg du har! Jag har nyligen hittat hit och ser fram emot att bekanta mig mera med den. :)

sofia sa...

Hej

Idag avslutas tävlingen, du får ända tills midnatt på dig att skicka in din bild om du vill vara med och tävla om ett porträtt... Skicka bilden till noahsart@hotmail.com. Mer info finns på bloggen, hoppas att du vill vara med!

Kram sofia

Madde sa...

madeleineoskarsson@hotmail.com

icon sa...

Hej, jag tar gärna emot ett mejl, eller meddelande på min blogg om du fortsätter blogga i någon form. Tack för all inspiration!
moln1@hotmail.com