fredag 27 augusti 2010

Och så kom hösten



Med lyxig kantarelltoast till förrätt för att fira sexåriga bröllopsdagen. Som jag givetvis lyckades glömma, men älskade Maken glömmer aldrig.



Och mat som lyser av färger och hjälper till att plocka med sig sommarens energireserv in i höstmörkret. Jobbet drar igång med "att göra listor", föräldrasamtal, projektplaneringar och ny web-sida. Första veckan är jag ständigt knockad av huvudvärk och tror för ett tag att det är mig det är fel på, tills det upptäcks att ventilationen varit trasig hela veckan. Nu känns det i alla fall bättre, och ja, det är riktigt roligt att träffa eleverna igen efter sommaren.

På många sätt älskar jag hösten, för det är då allt liksom återgår till det normala. Ut i joggingspåret, vika tvätt, några kreativa tankar som gror, The Wire, ett glas vin på fredagen och en tur till parken på lördagen. Det som egentligen är livet. Och om man vill, så kan man varje höst tänka att det är en nystart. Att nu, ska man bli så där härligt harmonisk och duktig på att prioritera i sin vardag att man aldrig mer kommer somna utmattad i soffan till Bollibompa. Vi får väl se hur det går.

Inga kommentarer: