söndag 2 maj 2010

I´m a sucker for love - My heart is pounding for...... te. I solen ute på bron hemma hos mamma och pappa. Helst i rosa muminmugg.


...skogen. Som vackrast just nu när blommande färger bryter upp fjolårsgräset. Lägger mig på en sten klädd med mossa och blundar en stund. Så intensivt och levande allt känns precis just då. Min gammelmorfar döpte platsen till Paradisbackarna, och jag förstår varför.... bästa Pauline. När hon spelar för oss på Valborg blir jag alldeles lycklig. Det spelar ingen roll att dagen och veckan varit stressig utöver det vanliga och tröttheten egentligen värker i hela kroppen. Hennes röst är magisk. Jag blir också gråtmild av alla duktiga, lokala förmågor som dansar, sjunger och rappar. Vi har sjukt duktiga elever på skolan.

Vet att jag varit dålig på att uppdatera och lägga ut recept och sådant som de flesta av er säkert väntar på, men jag hoppas kunna komma igång med det snart igen. Just nu är jag bara glad över att trycket i hjärtat börjar lätta, stressnivån sjunker och att det är vår ute och att livet faktiskt är rätt så underbart. Hoppas att ni känner detsamma, annars gå ut i skogen och blunda en stund. Kram till er allihop!

4 kommentarer:

loba sa...

Låt dig jordas av Paradisbackarna, njut te och vänner och vackerhet. Resten kommer när det kommer.

Kram.

Vegomamman sa...

loba: Tack vännen!

Sarah. sa...

Var har ni hittat den SUPERFINA koppen?

bra blogg btw!

Vegomamman sa...

sarah: tack! Koppen är mammas, men jag vet att Åhléns i stockholm har ett bra utbud av muminmuggar. De brukar sälja på finlandsbåtarna till bra priser också.