söndag 18 januari 2015

Middagsinspiration

Maken överträffade sig själv igår! Ugnsbakad getost med diverse tillbehör i form av padrones, frästa körsbärstomater, polkabetor och svampsås. Pasta till det. Skär en tjock bit av getosten och gratinera högt upp i ugnen på varmluft, 225 grader tills den får fin färg, ungefär 8 min. Häll lite olja i botten och ringla honung över. 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Detta ser helt underbart ut, vill göra direkt ☺

Emma sa...

Jag kollar in här ganska sällan, men känner att det blir oftare och oftare med bebis som börjar äta mer o mer mat! Så underbara recept! Tack för inspirerande läsning!

богдан ян sa...

You always can publish something absorbing that does not waste minutes of your life like what you see on countless other sites. This is very http://awriter.org/essay-writing-services/ interesting and I will be back for more. Thanks for sharing

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att i förhållande till Anderson i flera år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville att han tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

1) Love Spells
2) förlorad kärlek Spells
3) skilsmässa Spells
4) Förbindelse Spells
5) Bindande Spell.
6) Breakup Spells
7) Bannlys en tidigare älskare
8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com