söndag 2 september 2012

Det är söndag och vi kastar sten i en sjö

Den här veckan har varit en sådan vecka när vardagens krav och stress sitter som en obehagligt tajt tröja som skär in överallt och nästan stryper dig när du försöker få den över huvudet. Därför bestämde jag att vi måste åka till skogen. Och där har jag suttit på en sten och druckit mitt kaffe och tittat på när barnen kastat stenar i vattnet. För precis så vill jag att en söndag ska vara för att jag ska lyckas hitta den där stillheten som gör att jag orkar och trivs när allt drar igång igen. Tror att jag lyckats ladda batterierna ganska bra. Har du inte testat skogen som en källa till rekreation och återhämtning? Gört! Om du tycker att det är trist att bara sitta där, släng några stenar i vattnet. 

2 kommentarer:

CrimsonAnna sa...

Du beskriver min vecka också:) Men som du säger, skogen hjälper. Feng shui-författaren Agneta Nyholm-Winquist (kan ha stavat Agneta fel) skrev att hon brukar gå ut och kasta sten och låta stenarna representera bekymmer.

Anna sa...

Hej,

Tänkte bara tipsa om det programmet Vegan i skolan från Skolministeriet, intressant om köttargument som grusas rätt så enkelt. :) Lyssna här http://programchef.ur.se/annavgisslen och sprid gärna till andra du tror vill lyssna.