söndag 11 september 2011

Enkel och festlig höstmeny

En vacker lingonpaj med vispgrädde. Trattkantarellsutvning på mörkt rostat bröd med riven ost. Slät morotssoppa gjord på 1 kg morötter, 1,5 liter vatten, 3 buljongtärningar, en skvätt havregrädde och lite pressad apelsin. Kokas tills morötterna är mjuka och mixas sedan. Tack mamma och pappa!








4 kommentarer:

CrimsonAnna sa...

Ingen som läser denna blogg kan fortsätta att hävda att vegetarianer äter trist mat.

Alexandra - Kärlek på tallrik sa...

Oj, vilken fantastisk blogg ni har! Jag har inte snubblat över er förrän nu och det undrar jag verkligen varför,här finns ju massor av underbara vegetariska, och väldigt inspirerande recept =D

Jag är också vegetarian, och skulle med glädje tagit del av denna festmåltid. Morotssoppa ÄLSKAR jag, och kantareller <3

Klart jag måste prenumerera på era inlägg nu!

Ann-Louise sa...

Perfekt upplägg för en god och höstig söndag! Morotssoppa lät genialiskt enkel och tillsammnas med kantarelltoast... mmm...

Frida M sa...

Anna: Tack :)

Alexandra: Härligt att höra, tack för att du kommer och bidrar med positiv energi till bloggen!

Ann-Louise: Ja, det var faktiskt en riktig höjdare :)