söndag 2 januari 2011

En nypa vinter

Det finns många olika spännande varianter av flingsalt i mataffärerna, allt från svamp till chili, men den mest udda kombinationen fick vi i den här otroligt fina lilla burken:



Kaffeböna, gran, nejlika och kanel... Förslag på hur det kan användas?

6 kommentarer:

Sofi sa...

Vad knasigt :D Du får väl fråga han som har gjort saltet?
http://forsbergs11magnus.tumblr.com/

Anonym sa...

Åh, jag tänker genast riktigt mörk choklad.
Toppa tryfflar med den, skulle jag göra.

Eller en mustig svamprisotto.
Mmmm. Nu måste jag köpa en burk!

Towe My sa...

Ja till någon sorts ris, stekt ris kanske. Eller i sås till sojabiffar och potatis.

Hanna sa...

Jag passar på att säga hej när jag ändå är här och vill samtidigt tipsa om min blogg som du hittar på http://wordsbyme.se. Där kan du se mina senaste tavlor, läsa om mitt 2010, mina senaste shoppingfynd osv.. Ha en trevlig dag!

Frida M sa...

Sofi: Roligt att du visste vem som gjort det, jag letade på etiketten men hittade inte!

Loba: De tryfflarna måste ju bli helt gudomliga!

ToweMy: Det var en bra idé, går ju enkelt att testa också!

Tant C sa...

Någon god gryta?