tag:blogger.com,1999:blog-8352689034142092840.post6147280646774462312..comments2024-03-28T08:59:14.271+01:00Comments on Vego familjen: För oss som inte slänger ihop en deg med vänsterhanden...Frida Mhttp://www.blogger.com/profile/10103231576044556227noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8352689034142092840.post-21386944385624626432009-06-08T22:06:49.511+02:002009-06-08T22:06:49.511+02:00Karin: Tack.. ska se om jag kan locka maken till a...Karin: Tack.. ska se om jag kan locka maken till att baka detta till helgen, ha, haFrida Mhttps://www.blogger.com/profile/10103231576044556227noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8352689034142092840.post-16797162974700293142009-06-08T20:40:39.536+02:002009-06-08T20:40:39.536+02:00Tyvärr finns inte den här produkten på landsorten ...Tyvärr finns inte den här produkten på landsorten så min Bosch får rulla igång här hemma. Jag har dock ett latbröd som även den som inte slänger ihop en deg med vänsterhanden fixar. Dessutom kan man alltid byta ut mot lite av det man har hemma! (ytterligare ett husmoderstips jag tycker du kan be din man prova!;-)<br /><br />Thess fiberbröd –<br />ingen jästid, lätt att göra för hand!<br /><br />2 limpor<br />1 l vetemjöl<br />2 dl graham eller rågmjöl<br />3 tsk bikarbonat<br />1 tsk salt<br />1dl solrosfrön<br />1 dl linfrön<br />1 dl russin<br />1 ½ dl nötkärnor eller mandlar eller valnötter <br />1½ dl baksirap eller ljus sirap<br />1 l filmjölk<br /><br />Blanda det torra först, rör sedan allt till en kladdig smet – häll smeten i två smörade och bröade formar. Grädda 60 min i 175 grader.Karinnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8352689034142092840.post-71772065863795161772009-06-06T17:04:42.313+02:002009-06-06T17:04:42.313+02:00true_duranie: Jo, det blir inte så mycket tid över...true_duranie: Jo, det blir inte så mycket tid över alltid.. <br />Tack för berömmet och brödtipset, har inte sett det i hyllan här ännu, men det kanske kommer!Frida Mhttps://www.blogger.com/profile/10103231576044556227noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8352689034142092840.post-38169139871363135742009-06-06T10:29:00.612+02:002009-06-06T10:29:00.612+02:00Jag ÄLSKAR Saltå kvarns olika brödsorter.. lite dy...Jag ÄLSKAR Saltå kvarns olika brödsorter.. lite dyrare men ack så gott! Vi brukar vanligen köpa "fruktbrödet" testa det , det är min favorit! Jag har tänkt planka .. aahh dvs försöka efterapa receptet för ett försök till brödbak med liknande ingredienser, men tiden räcker som inte till.. känns d igen??!! *ler** Tack som alltid för en bra och inspirerande blogg!<br />Kram<br />Sara ;)true_duranie_stillhttps://www.blogger.com/profile/12825774001136540953noreply@blogger.com