tag:blogger.com,1999:blog-8352689034142092840.post4466929840499568210..comments2024-03-28T08:59:14.271+01:00Comments on Vego familjen: Ett försök till sojabönsburgare med fetaostFrida Mhttp://www.blogger.com/profile/10103231576044556227noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8352689034142092840.post-7529511951018467572009-03-09T20:16:00.000+01:002009-03-09T20:16:00.000+01:00Kanske funkar med ett ägg eller två, det brukar bi...Kanske funkar med ett ägg eller två, det brukar binda bra (då får man nog kompensera med något mer torrt) om man inte är vegan förstås....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8352689034142092840.post-85095133177778100432009-03-05T18:08:00.000+01:002009-03-05T18:08:00.000+01:00Bra tips, det ska jag prova nästa gång!Bra tips, det ska jag prova nästa gång!Frida Mhttps://www.blogger.com/profile/10103231576044556227noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8352689034142092840.post-15476912814820072792009-03-05T16:12:00.000+01:002009-03-05T16:12:00.000+01:00Jag tror att det skulle bli bra om man istället fö...Jag tror att det skulle bli bra om man istället för att låta ströbrödet svälla i vatten, ta enbart ströbröd, eller mjöl. Jag tar alltid lite mjöl numera i mina vegobullar/biffar/järpar och jag vänder dem även i lite mjöl. De håller ihop så fint som jag aldrig vågat hoppas på (tidigare har jag alltid fått stekt smet). Du kan ju ta dinkelmjöl om det ska vara nyttigt ... Kram, Anna (Indienmamman hehe)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8352689034142092840.post-27205809384904156012009-03-05T11:57:00.000+01:002009-03-05T11:57:00.000+01:00Jag har nog inte testat det receptet någon gång!Jag har nog inte testat det receptet någon gång!Frida Mhttps://www.blogger.com/profile/10103231576044556227noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8352689034142092840.post-1425318630554025702009-03-05T08:44:00.000+01:002009-03-05T08:44:00.000+01:00Jag vet ju också att du äger Lotta Brincks "Det ve...Jag vet ju också att du äger Lotta Brincks "Det vegetariska köket"hon har ett schysst recept på bönbiffar där man kan använda vilka bönor som helst. Jag lagar det ofta.CrimsonAnnahttps://www.blogger.com/profile/11043909999314559365noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8352689034142092840.post-90763597888202908102009-03-04T22:03:00.000+01:002009-03-04T22:03:00.000+01:00Just det, ska lägga det på minnet!Just det, ska lägga det på minnet!Frida Mhttps://www.blogger.com/profile/10103231576044556227noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8352689034142092840.post-29195366032780770912009-03-04T21:52:00.000+01:002009-03-04T21:52:00.000+01:00Vet att kocken Sara Wegner använder vetegroddar so...Vet att kocken Sara Wegner använder vetegroddar som bindemedel i sina veg-biffar istället för ströbröd. Kanske värt att testa.CrimsonAnnahttps://www.blogger.com/profile/11043909999314559365noreply@blogger.com