
När vi kom hem idag så fanns det int så mycket mer i skåpen än två liter mjölk. Tyckte jag alltså. Maken lyckades ändå laga en riktigt trevlig vego-pytt av det som fanns. Here goes:
Några potatisar
2 morötter
1 bit rotselleri
1/2 gul lök
En näve haricot vert
2 dl kokta sojabönor
Smör att steka i
Dillkrydda
Vitlökskrydda
Flingsalt med Karl-Johan
Tärna och förkoka potatis, rotselleri och morot. Koka haricot vert. Hacka löken. Fräs alltsammans, inklusive sjoabönorna, i smör tillsammans med dillkryddan och vitlökskryddan. Smaka av med flingsaltet och servera med stekt ägg.
Enkelt och alltid gott! Det är rätt fantastiskt egentligen, vilka godsaker man kan få ihop när man "inte har nå't hemma"!
SvaraRaderaloba: Ja, skåpen är ju egentligen aldrig "tomma"!
SvaraRaderaTack för att du ger mig så många fina ibland enkla tips på middag. Är ju tyvärr inte så kreativ i köket även om jag ibland försöker.
SvaraRaderaSanne: Tack för att du berättar det!
SvaraRadera